Te Werve en Semper Altius onderuit

Een slechte zaterdag voor alle vier de Rijswijkse amateur voetbalteams met nederlagen voor Te Werve in de derde klasse en voor Vredenburch, Semper Altius en RVC Celeritas in de vierde klasse

Te Werve – SV Duindorp 1-2 (0-1)
Al snel keek thuisploeg Te Werve in de derde klasse wedstrijd tegen SV Duindorp tegen een 0-1 achterstand aan. Clay Hoekstra nam voor de Scheveningers de openingstreffer voor zijn rekening. Ondanks een overwicht van Te Werve waren de kansen niet besteed aan de ploeg van hoofdtrainer Huib van Oostrom Soede. Na de rust lukte het de Rijswijkers wel om te scoren. Na een voorzet van links was het Danny Lourens die de 1-1 binnenschoot. Te Werve moest winnen en ging vol voor de winst, maar zoals zo vaak in dit soort situaties viel het doelpunt aan de andere kant. Benido Modmann tekende voor de 1-2 voor de gasten. Voor Te Werve blijft niets anders over dan komende zaterdag tegen Schipluiden een goed resultaat te behalen in de strijd om behoud in de derde klasse. Een lastige opgave voor de Rijswijkers, Schipluiden staat met zes punten meer op een veilige achtste plaats. Te Werve begint zaterdag aan de wedstrijd als 11e op een degradatieplek.

VCS – Semper Altius 9-2
Een wedstrijd alleen nog maar leuk voor de statistieken en des keizers baard. Namens het reeds gedegradeerde Semper Altius scoorden Roger van Bosch en Daniël Vink.Deze artikelen heeft u misschien gemist