Online Awareness Training voor Rijswijkse ondernemers

Burgemeester Huri Sahin tijdens het cybercrime seminar

Tijdens het Cybercrime Seminar liet burgemeester Huri Sahin weten dat Rijswijkse ondernemers gratis een Online Awareness Training kunnen volgen voor wat betreft kennis over cybercrime.

Weten wat u als Rijswijkse ondernemer kunt doen om alert te zijn op én beter weerbaar te zijn tegen cybercrime? Volg dan (samen met uw medewerkers) een gratis Online Awareness Training, aangeboden door gemeente Rijswijk en eXperIT. De training gaat over verschillende vormen van cybercrime: van ransomware, phishing, identiteitsfraude tot oplichting. Door middel van gepersonaliseerde phishing simulaties, quizzen, filmpjes, animaties en infographics leert u alert te zijn op cybercrime. En natuurlijk hoe u kunt ingrijpen door maatregelen te nemen om zoveel mogelijke schade te voorkomen. Kijk voor meer informatie over de training en inschrijven op: https://lnkd.in/erWDEXYm

Deze artikelen heeft u misschien gemist