Vragen aan de gemeente Rijswijk? Neem dan contact op met het Rijswijks Contact Centrum

Wethouder Van Damme op de nieuwe werkplek van het Rijswijks Contact Centrum

Als u een vraag heeft aan de gemeente Rijswijk, dan neemt u voortaan contact op met het Rijswijks Contact Centrum (RCC). Het Rijswijks Contact Centrum is sinds maandag 20 november de nieuwe naam van het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Rijswijk.

De dienstverlening van het RCC is dezelfde als van het KCC, namelijk het beantwoorden van vragen van inwoners en ondernemers over bijvoorbeeld het aanvragen van een paspoort, over plannen en projecten in Rijswijk, of het doen van een geboorteaangifte.

Nieuwe werkplek, nieuwe naam

Omdat afgelopen maandag de telefoon voor de eerste keer werd opgenomen onder de nieuwe naam, nam wethouder Werner van Damme (dienstverlening) een kijkje op de nieuwe werkplek van het RCC in het Huis van de stad. 

Wethouder Van Damme: “Mooi om te zien dat inwoners ons goed weten te vinden voor het stellen van hun vragen. We streven naar goede dienstverlening voor onze inwoners, en de medewerkers van het RCC doen dat fantastisch. Vanaf vandaag werken we vanuit het Huis van de stad, een logisch moment dus om ook de naam van het Contact Centrum te wijzigen. De benaming klant past niet meer bij de dienstverleningstrategie van de gemeente omdat ons contact met inwoners niet van commerciële aard is. Nu dus het Rijswijks Contact Centrum!”

Hoe neemt u contact op met het RCC?

Het RCC kunt u bereiken door:

  • een e-mail te sturen naar stadhuis@rijswijk.nl
  • contact op te nemen via onze sociale mediakanalen
  • te bellen naar telefoonnummer 14 070, dit kan op maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur.

Bron: gemeente Rijswijk

Deze artikelen heeft u misschien gemist