Vredenburch nadert koppositie in 4D

Rico Deekman scoorde tweemaal

De voetballers van Vredenburch hebben op het eigen veld met 4-1 gewonnen van MSV’71. De Rijswijkse treffers vielen alle voor rust. Rico Deekman (2), Mocif Hakmaoui en Kevin van Leeuwen scoorden voor de Rijswijkers.

Na rust deden de gasten met een tegentreffer iets terug. De Rijswijkers kwamen in de tweede helft niet tot scoren. Omdat FC Zoetermeer bij DHL punten liet liggen (1-1) kruipt Vredenburch steeds dichter naar de koppositie in de Vierde Klasse D. De Rijswijkers hebben nu twee verliespunten minder dan FC Zoetermeer, maar staan nog wel op een tweede plaats.

Te Werve
In dezelfde klasse verloor Te Werve bij VDL met 3-2. De Rijswijkse treffers kwamen van de voetbal van Jayvan Mercera (uit een strafschop) en Faysah Amaziane. Het elftal van trainer Huib van Oostrom Soede staat nu negende met ‘7 uit 9’.

RVC Celeritas
RVC Celeritas behaalde op eigen veld het tweede punt van het seizoen. Tegen Deltasport speelden de Rijswijkers met 1-1 gelijk. Abdoellah Tajdirti scoorde voor RVC Celeritas.

Het duel van Semper Altius tegen RAS ging niet door. De doelnetten werden door de dienstdoend arbiter niet goed bevonden.

Deze artikelen heeft u misschien gemist