Politiek Café met Tweede Kamerlid Ulysse Ellian

Op woensdag 20 maart is Ulysse Ellian, lid van de VVD Tweede Kamerfractie, te gast in het Politiek Café van de Rijswijkse VVD.

Ulysse Ellian (links op de foto) zit sinds 31 maart 2021 in de Tweede Kamer. Hij heeft daar de portefeuille Justitie en Veiligheid met veel aandacht voor rechtspraak, constitutionele zaken en antisemitisme. 

Ulysse werd geboren in Kabul en kwam in 1989 met zijn ouders naar Nederland. Hij werd advocaat en was lid van de gemeenteraad van Almere. Zijn vader, de Iraanse rechtsgeleerde Afshin Ellian (rechts op de foto), was al eerder te gast bij de Rijswijkse VVD. 

In het Politiek Café gaat Ulysse graag in gesprek met alle aanwezigen, niet alleen over zijn eigen portefeuille maar de actuele politieke ontwikkelingen zullen zeker aan de orde komen. Zoals gebruikelijk is de bijeenkomst voor iedereen toegankelijk. Breng dus vooral die politiek geïnteresseerde buurman, vriend, tante of collega mee!

Het Politiek Café vindt plaats in Herberg Van Ouds ’t Nest, Van Vredenburchweg 126, Rijswijk. Inloop vanaf 20.00 uur; aanvang 20.30 uur.

Deze artikelen heeft u misschien gemist