Open dag op de Berkenhof in Rijswijk

Afgelopen zaterdag was het open dag op de Rijswijkse woonlocatie Berkenhof van Stichting Philadelphia.

De open dag was georganiseerd door bewoners van de Berkenhof met ondersteuning van begeleiders Lianne Bal, Dave Kraayenhof en Jeroen de Vos.

Hoge opkomst

Zo’n zeventig belangstellenden kwamen een kijkje nemen in de woonlocatie aan de Terracottastraat. Bewoners ontvingen hen als echte gastvrouw en -heer, schonken de koffie en thee in en hielpen met de rondleidingen. Het was een gezellige ochtend.

Stichting Philadelphia is enorm blij met de hoge opkomst en hoopt hierdoor nieuwe vrijwilligers, leerlingen, stagiaires en nieuwe bewoners aan te trekken.

Vrijwilligers

Vrijwilliger zijn hoeft niet per se veel tijd in beslag te nemen. Samen met een bewoner een stukje wandelen of naar het Bogaard stadscentrum gaan voor een boodschapje te halen is al zeer waardevol voor de bewoners.

Dit is Philadelphia

Stichting Philadelphia  ondersteunt mensen met een beperking met het leiden van hun eigen leven. Niet het leven dat wij voor hen bedenken, niet het leven dat hun familie graag ziet, maar hun eigen leven. Dat doen ze door zorg te bieden vanuit hun kernwaarden liefde, lef en meesterschap. 

Wilt u meer weten of de stichting volgen op sociale media? Dit kan via Facebook en/of Instagram.

Deze artikelen heeft u misschien gemist