Een avond vol goud! Beantwoord de vraag en maak kans op twee kaarten!

Speciaal voor alle volgers van InRijswijk op Linkedin! Maak kans op 2 vrijkaarten voor zaterdag 13 april, de 4e editie van Vroeger Was Je Anders XXL. Dit evenement is goud voor jong en oud!

”Waarom zou jij 2 vrijkaarten willen winnen voor de 4e editie van Vroeger Was Je Anders XXL in de Hudson Den Haag op zaterdag 13 april?”.

Extra kans maken? Like, deel het bericht en volg InRijswijk op Linkedin. Een week voor het evenement wordt de winnaar bekendgemaakt. De leukste reactie op deze post, wint 2 entreekaarten voor VWJA op 13 april van 20:00-01:30 uur. Een avond vol goud!

Vroeger Was Je Anders XXL: Een gouden nacht vol herinneringen
Datum: Zaterdag 13 april 2024
Plaats: Hudson Restaurant en Events, gelegen op het adres Poeldijkseweg 47 in Den Haag

Het is tijd om je dansschoenen te poetsen en je voor te bereiden op een onvergetelijke avond, want “Vroeger Was Je Anders XXL” is terug! Op zaterdag 13 april om 20:00 uur opent het grootste feestcafé van Nederland zijn deuren voor de vierde keer! Dit wordt een avond vol GOUD! Voor jong en oud!

Het hart van “Vroeger Was Je Anders XXL” klopt dit jaar opnieuw in het ritme van de ‘Gouden Fiets Tour’, een geliefd concept van Cycle and the City. Na het enorme succes van vorig jaar met meer dan 1200 bezoekers, keert het evenement terug naar de gouden locatie Hudson, gelegen op het adres Poeldijkseweg 47 in Den Haag. Deze editie, met de gouden fietsen aan het plafond, belooft een spectaculaire ervaring te worden met verschillende artiesten, DJ’s, silent disco dans en onvergetelijke momenten.

Bezoekers kunnen hun tickets bestellen via de officiële website

www.vroegerwasjeandersxxl.nl. Wees er snel bij, want de tickets voor dit gouden evenement gaan hard!

Sponsormogelijkheden

Voor ondernemingen en bedrijven die geïnteresseerd zijn in sponsormogelijkheden, biedt “Vroeger Was Je Anders XXL” diverse opties. Neem voor meer informatie contact op met Raymond 06-23017374 of Danny 06-81945871.

Voor meer informatie, neem contact op via info@vroegerwasjeandersxxl.nl.
Wil je meer weten? Ga naar: www.vroegerwasjeandersxxl.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist