The Passion – Kijkavond in de Nieuwe Kerk

Jaarlijks kijken meer dan 2 miljoen Nederlanders naar The Passion! Grote kans dus, dat u ook kijkt. En samen kijken, is toch veel gezelliger dan alleen? Daarom organiseert de Protestante Gemeente Rijswijk een The Passion – Kijkavond.

Op donderdag 28 maart bent u van harte uitgenodigd in de Nieuwe Kerk om samen live naar de 14e editie van het KRO-NCRV programma The Passion te kijken. The Passion brengt het Paasverhaal op een vernieuwende, muzikale manier onder de aandacht. Na de aflevering is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. Er zullen drankjes en versnaperingen aanwezig zijn. De avond is gratis en u hoeft zich niet op te geven.

Wat: The Passion – Kijkavond
Wanneer: Donderdag 28 maart van 20.15-23.00 uur
Waar: De Nieuwe Kerk, Steenvoordelaan 364, 2284 EH, Rijswijk

Deze artikelen heeft u misschien gemist