Een nieuwe lente, een nieuw begin….wandelen op Landgoed Te Werve!

De lente, het seizoen van een nieuw begin, het seizoen van de hoop, van het licht en nieuw leven. Een ideaal moment om een wandeling te maken in de natuur te maken dus.

De wandeling ging ditmaal op het landgoed Te Werve aan de van Vredenburchweg.  Het landgoed is niet vrij toegankelijk voor particulieren. Indien u “vriend’ bent van de stichting dan kunt u dagelijks genieten van de natuur. Voor slechts 22 euro per jaar kan een gezin onbeperkt genieten van natuur en rust. Tevens kunnen donateurs 2x per jaar gratis deelnemen aan één van de rondleidingen, die verzorgd worden door gepassioneerde vrijwilligers

Gelukkig kan de stichting ‘Vrienden van Landgoed Te Werve”  een beroep doen op een grote groep vrijwilligers, die veelal dagelijks op het landgoed te vinden zijn. Het is hun passie om ervoor te zorgen dat Landgoed Te Werve een prachtig onderhouden landgoed blijft 

Foto’s: René Marquard

Deze artikelen heeft u misschien gemist