Nieuwe medewerker InRijswijk stelt zich voor

Hey allemaal!

Mijn naam is Tim van Wissen en ik ben momenteel 19 jaar oud. Ik studeer aan het MBO Westland en ik volg daar de opleiding Junior Accountmanager.

Naast studeren ben ik ook altijd bezig geweest met het bewerken van video’s. Op mijn 12e verjaardag kreeg ik een computer van mijn ouders, ik had (toen nog) veel tijd over naast school en begon toen met het bewerken van mijn eerste paar video’s. Dit heb ik verder ontwikkeld tot ik vorig jaar besloot om voor mezelf te beginnen en mezelf in te schrijven bij de KVK om mijn eigen bedrijfje te beginnen. Vanaf hier is het superhard gegaan en heb ik meerdere klanten waarvoor ik de volledige social media ontzorg.

Maar natuurlijk gaat school ook nog gewoon door, zo loop ik dit jaar stage bij Strand Nederland en help ik met alle werkzaamheden binnen het bedrijf, zoals het op- en afbreken van beurzen. Zo heb ik René Marquard leren kennen, we kwamen in gesprek en hij vertelde mij dat hij veel doet voor InRijswijk en nog op zoek was naar jongeren die daar graag mee aan zouden willen helpen. Het leek mij heel leuk en na een aantal latere gesprekken die volgden, help ik vanaf nu ook mee met verschillende projecten voor InRijswijk.

Het is geweldig om mijn passie voor videobewerking te combineren met het helpen bij verschillende projecten. Ik kijk ernaar uit om nog meer te leren en te groeien, zowel professioneel als persoonlijk, terwijl ik mijn bijdrage lever aan verschillende projecten.

Bedankt voor het lezen en ik ben enthousiast over wat de toekomst brengt!

Deze artikelen heeft u misschien gemist