Getuigen gezocht woninginbraak Julialaantje

Op dinsdag 2 mei tussen 04:00 uur en 05:00 uur is ingebroken in een woning aan het Julialaantje in Rijswijk ter hoogte van huisnummers 10-20. Men heeft een raam verbroken, de woning doorzocht en overhoop gehaald.

Het Burgerteam Politie Rijswijk vraagt of er wellicht mensen zijn die een persoon of personen heeft gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen, en/of voldoen aan het signalement. Of personen die wellicht verdachte voertuigen (auto’s, scooters) hebben gezien in de straat of omgeving. Misschien zijn er personen die informatie of gegevens hebben gekregen van andere getuigen die dit delict hebben gezien of gehoord. Zijn er misschien camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Het Burgerteam verzoekt personen die iets is opgevallen waarvan het vermoeden bestaat dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, direct contact op te nemen met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn. Deze informatie kan ook anoniem worden doorgegeven aan Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 (gratis nummer). Het Burgernet Politieteam Rijswijk is te bereiken onder telefoonnummer 0900-8844.

Deze artikelen heeft u misschien gemist