Duel Vredenburch loopt uit de hand

archieffoto

Bij het topduel tussen FC Zoetermeer en Vredenburch is het flink uit de hand gelopen. Er werden rake klappen uitgedeeld. De politie was later aanwezig, maar hoefde niet in te grijpen.

Beide elftallen stonden bovenaan in de Vierde Klasse D en wilden beide winnen om de eerste periodetitel binnen te slepen. Het was een duel dat bol stond van de opstootjes. Volgens spelers en trainers was de dienstdoende scheidsrechter niet alert genoeg om de opstootjes te sussen waardoor het uiteindelijk uit de hand liep.

In blessuretijd maakte Vredenburch gelijk (2-2) en waren de rapen gaar. De toegesnelde politie hoefde niet in te grijpen.

In dezelfde klasse verloor Te Werve van het Leidschendamse SEV. De enige Rijswijkse treffer kwam op naam van Aymane Achbak. RVC Celeritas ging bij Quintus zwaar onderuit: 7-1. Moreno Giske redde de eer voor de Rijswijkers.

In de vijfde klasse verloor Semper Altius het topduel bij Quick Steps met 2-1. De Rijswijks treffer werd gemaakt door Tony de Weerd.

Deze artikelen heeft u misschien gemist