Tollens Café in Museum Rijswijk zoekt enthousiaste vrijwilligers

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle manier om bij te dragen aan de levendige sfeer van het Museum Rijswijk? Wil je deel uitmaken van een gastvrij team en een positieve impact hebben op de bezoekerservaring? Dan is dit jouw kans. Dat is de oproep van het Museum Rijswijk.

“Het Tollens Café, het gezellige museumcafé van Museum Rijswijk, zoekt enthousiaste vrijwilligers om ons team te versterken. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om in een dynamische omgeving te werken en die zich graag inzetten voor een geweldige klantenservice.”

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?
Als vrijwilliger in het Tollens Café help je mee met het bedienen van onze bezoekers in het café, op het terras en in de tuin. Je zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen, serveert drankjes en kleine gerechten, en draagt bij aan een gezellige sfeer.

Wat vragen we van jou?
-Een vriendelijke en gastvrije houding
-Bereidheid om te leren en samen te werken
-Beschikbaarheid voor shifts van drie uur per week
-Horeca-ervaring is niet vereist, maar het moet je wel liggen

Wat bieden wij?
-Een inspirerende omgeving om vrijwilligerswerk te doen
-Training en ondersteuning om je vaardigheden te ontwikkelen
-Shifts die passen bij jouw schema
-De kans om deel uit te maken van een hecht team en nieuwe mensen te ontmoeten

Dus, als jij graag een steentje wilt bijdragen aan de gastvrijheid van Museum Rijswijk en het Tollens Café, dan horen we graag van je! Neem contact met op met onze eventmanager Taco Hermans via tacohermans@museumrijswijk.nl of 06 47240538 om je aan te melden als vrijwilliger of voor meer informatie. Laten we samen een warm welkom creëren voor onze bezoekers en een onvergetelijke ervaring bieden in het Tollens Café!”

Deze artikelen heeft u misschien gemist