Wethouder Van Malsen geeft startsein fietsverkeersexamen groep 7

Controlepost tijdens het verkeersexamen (foto: website gemeente Rijswijk)

Op dindag 16 april zal wethouder Gijs van Malsen bij wijkcentrum Stervoorde tussen 8.30 en 8.45 uur het startsein geven voor het fietsverkeersexamen voor basisscholieren in groep zeven.

Fietsverkeersexamen

Op dinsdag 16 en donderdag 18 april vindt in Rijswijk het fietsverkeersexamen plaats voor leerlingen uit groep 7. Jaarlijks organiseert de gemeente Rijswijk het verkeersexamen in samenwerking met de basisscholen, Veilig Verkeer Nederland en Haaglanden Beweegt.

Routes

Op dinsdag 16 april start de route bij Welzijn Rijswijk in wijkcentrum Stervoorde. Het fietsverkeersexamen op donderdag 18 april start bij de Rijswijkse Schouwburg.

Tijdens het fietsverkeersexamen staan er controleposten op de route. De routes voor het fietsverkeersexamen zijn hier te downloaden.

Examen-app

Als uw kind dit schooljaar meedoet aan het fietsverkeersexamen, kunt u samen met uw kind de route oefenen. U kunt ook een kijkje nemen op deze website. Hier kunnen de kinderen hun verkeerskennis testen en vinden ze meer informatie over de examen-app. Met deze app is uw kind helemaal klaar voor het fietsverkeersexamen.

Deze artikelen heeft u misschien gemist