Locatie volgende editie POP UP bekend – met Melanie Ryan, Silke Veld en Jaïr Faria

Op zaterdag 20 april vindt de 4e editie plaats van POP UP Rijswijk. Voor één keer wordt het plein van Museum Rijswijk omgetoverd tot poppodium. In de line-up staan Melanie Ryan, Silke Veld en Jaïr Faria.

POP UP is de unieke kans om je nieuwe favoriete artiesten te zien op een bijzondere plek bij jou in de buurt. Tickets zijn verkrijgbaar via www.popup-rijswijk.nl/tickets.

LINE-UP

Melanie Ryan
Een dromenjager met een innerlijke criticus. De 25-jarige singer-songwriter Melanie Ryan neemt je mee met een ineengevlochten mix van Pop, Americana en Folk. Ze vertelt in haar muziek over haar ‘roots’, haar muzikale reis en over de liefde. Je kan Melanie kennen van: Giel’s Talentenjacht, We Want More, Regio Songfestival en Debuut in een minuut van 3FM.

Silke Veld
Silke Veld is een Nederlandstalige singer-songwriter uit Enschede. Silkes muziek kan je omschrijven als ‘MEAU meets BLØF’, en gaat over alle normale en minder normale dingen in haar leven waar ze iets bij voelt. Silke heeft een succesvolle popronde 2023 achter de rug die ze mocht afsluiten op het Popronde Eindfeest en haar debuut-EP ‘Geen Laatste Woorden’ is nu overal te beluisteren.

Jaïr Faria
De getalenteerde muzikant Jaïr Faria streeft met zijn creatieve geest naar groei en zelfontwikkeling. Jaïr weet de harten van muziekliefhebbers te veroveren. Je kan Jaïr kennen van: RTL Boulevard, 3FM, AVRO TROS en Radio 2. In 2023 bracht hij zijn nieuwste single ‘Wasted Noun’ uit en 2024 staat centraal voor meer nieuwe muziek.

Het poppodium van Rijswijk
POP UP verandert toffe locaties in Rijswijk voor één dag om tot echt poppodium. Tijdens elke editie worden meerdere artiesten geprogrammeerd. Je ziet er opkomend talent, bekende en lokale artiesten. De eerste drie edities vonden plaats in de Rijswijkse Schouwburg, de Oude Kerk en de Loods, met onder andere artiesten als MarynCharlie, Philine en Yaro Mila.

POP UP is een initiatief van Muziekschool Rijswijk en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rijswijk. De zes edities worden georganiseerd in 2023 en 2024. Meer weten en op de hoogte blijven? Ga naar www.popup-rijswijk.nl.

Deze artikelen heeft u misschien gemist