Te Werve sterkste in Rijswijkse voetbalderby tegen RVC Celeritas

Te Werve heeft zaterdag in de Rijswijkse derby bij RVC Celeritas de volle buit gepakt. Op Sportpark Prinses Irene was Te Werve met 0-3 te sterk.

RVC Celeritas had met doelman Murat Ozacan en defensieleider Roger Smees twee oudgedienden opgesteld. Het had niet het gewenste effect want de bezoekers gingen weliswaar slordig om met de kansen, maar waren wel driemaal trefzeker. Robbert Jas, Faysal Ameziane en Aymane Achak scoorden voor het elftal van trainer Huib van Oostrom Soede.

Te Werve heeft nu met een zevende plaats (zeven punten uit zeven duels) de aansluiting met de middenmoot gevonden. RVC Celeritas staat met slechts één punt uit zeven wedstrijden nog steeds laatste in de Vierde Klasse D.

De andere vertegenwoordiger in de Vierde Klasse D kwam niet in actie. Het veld van Vredenburch was onbespeelbaar vanwege de regen, waardoor het duel tussen de thuisclub en Maasdijk vond geen doorgang.

Deze artikelen heeft u misschien gemist