Nieuwe foto-expositie in Woonzorgcentrum Steenvoorde

Nikon D750

Fotoclub Rijswijk heeft een permanente tentoonstelling in Florence – Woonzorgcentrum Steenvoorde, Generaal Spoorlaan 62, Rijswijk. Op de begane grond hangen in 2 gangen foto’s van leden van de club. Ook nu is een deel van de expositie weer vervangen door nieuwe foto’s.

Fotoclub Rijswijk beschikt over een clubruimte in het Havenkwartier in Rijswijk. De wekelijkse clubavonden zijn in de periode van september tot juni op de vrijdagavond van 20.00 uur tot circa 22.30 uur. Op deze avonden worden door leden meegebrachte (digitale) foto’s stuk voor stuk door een lid van de club ingeleid en gezamenlijk besproken. Periodiek worden ook Doe-avonden georganiseerd waarbij een afgesproken thema aan de orde komt. Er worden geen onderlinge wedstrijden gehouden. Naast de wekelijkse bijeenkomsten worden er ook een aantal clubtochten georganiseerd naar fotogenieke locaties. Tevens werken wij samen met een drietal andere fotoclubs in de regio.

Wil je meer informatie over de club, of wil je geheel vrijblijvend enkele clubavonden bijwonen “om de sfeer te proeven”? Stuur een e-mailbericht naar fotoclubrijswijk@gmail.com, dan krijg je ook de exacte adresgegevens.

Voor meer informatie zie de website http://fotoclubrijswijk.nl.

Deze artikelen heeft u misschien gemist