Nieuwe coronamaatregelen ook van invloed op begrotingsraad Rijswijk

De nieuwe coronamaatregelen zoals dinsdag aangekondigd door het demissionaire kabinet, hebben ook hun invloed op de komende begrotingsvergadering van de Rijswijkse gemeenteraad. Zo zijn pers en publiek niet welkom om de begroting, het hoogtepunt van het jaar, het ‘koffertje’ moment voor de Rijswijkse wethouder van financiën, Jeffrey Keus (Gemeentebelangen Rijswijk), bij te wonen.

De raadzaal in het stadhuis aan het Bogaardplien is onlangs, na de versoepeling van de coronamaatregelen, weer teruggebracht naar de oude opstelling. Of er, na de persconferentie van dinsdag, weer terug wordt gegaan naar de opstelling van voor de versoepelingen was, op het moment van schrijven nog onderwerp van discussie binnen de griffie, die de gemeenteraad ondersteunt en faciliteert. De begrotingsraad begint dinsdag 9 november om 15.00 uur en is live te volgen via de gemeentelijke website, de facebookpagina van de gemeente en Rijswijk tv.

De raadsvergadering is de laatste begrotingsvergadering van dit college in de huidige samenstelling. Volgend jaar maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen.   

Deze artikelen heeft u misschien gemist